top of page

BIO

Alexandra Gavrilă

Gavrilă Alexandra_edited.jpg

Alexandra este o persoană caldă, foarte înțelegătoare și extrem de bine organizată. Este o persoană valoroasă a centrului nostru, ocupându-se de partea organizatorică, planurile de activități și divertisment, aspectul vizual din mediul online. Cunoaște limba engleză, spaniolă și germană și este absolventă a Facultății de Compoziție, Muzică și Pedagogie Muzicală din cadrul Universității de Muzică, București.

BIO

Paul Meghea

Paul Meghea_edited.jpg

Paul este o persoană încrezătoare, mereu optimistă și empatică. Are o pregătire vastă în domeniul IT-ului, vorbește fluent limba engleză și este absolvent al Universității Tehnice de Construcții din București, în limba engleză. Are o gândire dezvoltată, atât teoretic, cât și practic, iar problemele și întrebările pe care le ridică sunt mereu surprinzătoare, în cel mai bun sens. Este foarte implicat în partea organizatorică a centrului, se asigură de bunăstarea seniorilor, clienților și angajaților și are în vedere toată partea administrativă din mediul online care reprezintă Premium Senior.

BIO

Dumitru Gavrilă

Gavrilă Dumitru_edited.jpg

Dan, așa cum îl cunoaștem cu toții, este o persoană foarte bine organizată, serioasă și extrem de punctuală. Are un respect aparte pentru toții oamenii din jur, se adaptează ușor și este o plăcere întotdeauna să formezi o echipă cu el. Este înțelegător, răbdător și perfecționist. Fiecare vârstnic, fiecare angajat sau client constituie o prioritate înainte de orice, iar starea de bine a acestora trebuie să fie la superlativ. Are o experiență de peste 15 ani în industria ospitalității, HoReCa, și este un reprezentat însemnat în domeniul internațional al criptomonedelor.

BIO

Mariana Gavrilă

Gavrilă Mariana_edited_edited.jpg

Mariana este o persoană extrem de organizată și punctuală și se ocupă atât de coordonarea angajaților, cât și de controlul calității. La centrul de îngrijire și recuperare Premium Senior, trebuie să ne asigurăm că toate protocoalele alimentare, medicale, de igienă și nu numai, sunt respectate întocmai. O minte limpede și o vedere ageră sunt calități pe care Mariana le-a perfecționat de-a lungul timpului, având peste 15 ani de experiență în industria ospitalității, HoReCa. Este, de asemenea, un reprezentat însemnat în domeniul internațional al criptomonedelor.

BIO

Oana Huduncă

Oana Hudunca poza site provizorie

Oana este asistent social cu o vastă experiență și o atenție remarcabilă. Comunicarea cu ea este mereu plăcută și vine în ajutor cu idei și sfaturi extrem de utile. Oana este parte importantă din centrul nostru, desfășurând o activitate complexă și variată: analizează influența factorilor sociali asupra stării de sănătate mentală și a comportamentului uman, acordă consultații privind drepturile și obligațiile asistaților, colaborează cu instituții sau organizații care au obiective similare, participă la elaborarea metodelor și tehnicilor de lucru, propune măsuri de ajutorare sau recuperare, și multe altele.

BIO

Oana Adelina Stana

Oana Stana - kinetoterapeut

Oana este o persoană plăcută, serioasă, cu o voce caldă și o putere surprinzătoare. Are 5 ani experiență în geriatrie și când vine vorba de antrenamente și terapii cu seniorii, ea este cea mai potrivită pentru acest post. Exercițiile de kinetoterapie, masajul și restul lucrurilor de care se ocupă prin munca ei, sunt de calitate superioară, și pentru acest lucru ne mândrim cu prezența ei la Premium Senior și de-abia așteptăm să o cunoașteți și dumneavoastră personal.

BIO

Cristina Vidican

WhatsApp Image 2024-04-12 at 20.04_edited.jpg

Doamna Cristina Vidican este o asistentă medicală generalistă desăvârșită și foarte dedicată. Pasiunea dumneaei pentru muncă și pentru a oferi sprijin și ajutor oamenilor în nevoie, se resimt încă din primele cuvinte pe care le rostește. Comunicarea este punctul forte iar seriozitatea și punctualitatea sunt doar câteva dintre multele calități pe care centrul nostru le recunoaște cu bucurie.

BIO

Andrei Vasilica Săndina

Andrei Vasilica Săndina.jpg

Doamna Andrei Vasilica Săndina, infirmieră, îngrijește nevoile rezidenților noștri vârstnici cu compasiune și expertiză. Prin profesionalismul ei și implicarea activă în echipă, Maria aduce o contribuție semnificativă la atmosfera caldă și prietenoasă din centrul nostru.

BIO

Gurung Som Kumari

Cealalta.jpg

Doamna Kumari, infirmieră, este o parte integrantă a centrului nostru, fiind, de asemenea, și persoana care petrece cel mai mult timp alături de vârstnici. Este o muncă ce trebuie lăudată, pentru că grija față de seniori, cu diverse nevoi, necesită atenție și pregătire specializată. Kumari știe să vorbească cu vârstnicii, le înțelege nevoile și are grijă să nu le lipsească nimic.

BIO

Tamang Painki

Pinky.jpg

Doamna infirmieră, Tamang Painki, este o persoană minunată, răbdătoare, blândă, o mână caldă pentru vârstnicii în nevoie. Meseria pe care o are este foarte importantă, reprezentând pilonul care susține acest centru. Suntem bucuroși să o avem parte din echipă și să putem valorifica toate aceste calități.

bottom of page